Система енергозбереження Smart Dual

Компанія Omnitec Systems SL пішла далі за інших у питанні економії електроенергії в готельних номерах, створивши нову модель енергозберігаючої кишені - SMART DUAL . Ця енергозберігаюча кишеня забезпечена двома реле, до кожного з яких ви можете підключити ті чи інші електроприлади. Робиться це не так, а з метою додаткової економії.
Опис

Опис

Компанія Omnitec Systems SL пішла далі за інших у питанні економії електроенергії в готельних номерах, створивши нову модель енергозберігаючої кишені - Smart. Ця енергозберігаюча кишеня забезпечена двома реле, до кожного з яких ви можете підключити ті чи інші електроприлади. Робиться це не так, а з метою додаткової економії. Завдяки нашим пристроям енергозбереження, з'являється можливість додаткової економії електроенергії в номерах під час відсутності гостей, а також під час відвідування номера персоналом. Наявність енергозберігаючих кишень заощаджує понад 50% електроенергії.

Пристрій енергозбереження Smart Dual


Працює тільки від картки гостя, забезпеченого двома реле.
Енергозберігаючий пристрій дозволяє розмежувати доступ персоналу та гостей до електроприладів.
Таким чином, при використанні своєї карти, покоївка, наприклад, має право користуватися тільки розетками та світлом. А гість усіма електроприладами в номері (кондиціонером, телевізором, тощо).

Оcновні характеристики:


  • 2 реле.
  • Потужність 12 А+8 А.
  • Настінний монтаж.
  • Світлова індикація.
  • Розмежування доступу персоналу та гостей до електроприладів.