Bluetooth електронний замок для готелів EVO

Технології дизайну та інновації об'єднуються в EVO, щоб створити високоефективний електронний замок для готелів.
Електронний замок EVO включає інноваційну технологію контролю доступу, розроблену OMNITEC, яка дозволяє готелям реалізувати безпрецедентний рівень безпеки та контролю.
Опис
Функції
Відео

Опис

Інновації та технології електронних готельних замків


Його мінімалістичний та настроюваний дизайн, а також відкриття та управління через програму роблять EVO електронним замком з безпрецедентними функціями.


Мінімаліст - завдяки своєму авангардному та інноваційному дизайну.

Настроюючий дизайн- призначений для нових дверей, з конфігурацією, що дозволяє вільний вибір ручки, з усіма механізмами, електронікою і батареями, розташованими всередині дверей, зчитувачем і замочними свердловинами.

Необмежений аудиторський слід - відкриття, спроби відкриття, виходи тощо. Аудит синхронізований з ПК на стійці реєстрації.

BLUETOOTH - для гостьового відкриття, налаштування, керування та обслуговування електронного замку.

Онлайн - віддалене відкриття та керування шляхом включення шлюзів у установку.

Контроль - встановлення в готельному номері електронного замку EVO, сейфа EXO та Шлюзу дозволяє віддалено керувати та контролювати обидва пристрої.



Отделки



Конфігурації ЕВО


Електронний замок EVO був розроблений з трьома різними режимами конфігурації, тому його можна використовувати у будь-якому місці та задовольнити потреби всіх категорій готелів, сектору гостинності та оренди на час відпустки.


Готель


Конфіденційність

Приватність з механічною ручкою - Традиція та стиль. Приватність та закривання клямки досягається поворотом ручки, розташованої на внутрішній стороні дверей. Традиційна система конфіденційності для готельних замків без шкоди мінімалізму та власного стилю електронного замку EVO. Зручність та простота використання для гостя.


Реверсивна ручка
Конфіденційність із реверсивною ручкою - екстремальний мінімалізм. Конфіденційність досягається зсередини приміщення шляхом повороту ручки вгору із зворотним рухом для відкриття. Відсутність ручки означає, що всередині кімнати встановлена лише ручка; таким чином, конфігуруючи замок EVO із граничним мінімалізмом, жодна частина замку не впливає на зовнішній вигляд внутрішньої частини дверей і, отже, приміщення.

АРО - Апартаменти | Житлові будинки | Офіси


Подвійна реверсивна ручка
Подвійна конфіденційність — дизайн та безпека. У конфігурації ARO електронний замок EVO забезпечує конфіденційність, закриваючи клямки з будь-якої сторони дверей. Поворот ручки вгору зі зворотним рухом для відкриття закриває клямку та забезпечує конфіденційність як усередині, так і зовні двері. Ця функція гарантує, що клямка буде закрита при виході з кімнати, залишаючи кімнату надійно закритою та надійною.

Функції

Функції:


  • Система відкривання зі смартфона через Bluetooth та проксіміті-карту MIFARE.
  • Можливість відкриття та управління онлайн шляхом встановлення шлюзів.
  • Електроніка, вбудована у двері, без антен або зовнішніх роз'ємів, схильних до небажаного втручання.
  • Варіант закриття із клямкою та секретністю, що активується ручкою або зворотним поворотом ручки:
  • Готельний режим: Закривається тільки зсередини приміщення за допомогою ручки або поворотом ручки у зворотному напрямку.
  • Режим ARO (квартира-резиденція-офіс): дозволяє закрити клямку та активувати конфіденційність з будь-якої сторони дверей, повернувши ручку у зворотному напрямку.
  • Гарантована робота у найнесприятливіших кліматологічних умовах. Виготовлений із нержавіючої сталі AISI 304.
  • IP 56 сертифіковано.
  • Візуальні та акустичні індикатори для полегшення використання людей з обмеженими можливостями, а також для додаткових функцій, таких як попередження персоналу про низький заряд батареї, індикатор конфіденційності тощо.
  • Врізний з безшумною клямкою, антикартковим пристроєм та функцією «антипаніка».
  • Одинарний замок для дверей, що відкриваються в будь-який бік.
  • Прихований механічний циліндр для аварійних отворів, що перевіряються.
  • Єдина програма для адміністратора, персоналу готелю та гостей. UpKey дозволяє виконувати різні функції відповідно до зареєстрованого профілю користувача.
  • Гість автоматично входить у програму посилання, створену готелем, яку гість отримує електронною поштою.
  • Індивідуальний варіант застосування та інтеграція з третіми особами.

Відео