Copy: Електронний замок Gaudi Fit In Code BLE

Gaudi Fit In Code BLE – замок є новою удосконаленою версією електронних замків Gaudi Fit In BLE
Зберігши звичний дизайн і функціонал, замок отримав найсучасніші функції - BLE і NFC зчитувач, що дозволяє відкривати замок не лише карткою, а й мобільним телефоном, а також дає можливість повністю контролювати по мережі wi-fi усі пересування та дії користувачів.
Основним нововведенням у даній моделі є наявність клавіатури на замку, що дозволяє відкривати замок не лише карткою або телефоном, а й цифровим кодом
Опис
Основні характеристики
Відео

Опис

Електронний замок Gaudi Fit In Code BLE


Замок є новою удосконаленою версією електронних замків Gaudi Fit In BLE

Зберігши звичний дизайн і функціонал, замок отримав найсучасніші функції - BLE і NFC зчитувач, що дозволяє відкривати замок не лише карткою, а й мобільним телефоном, а також дає можливість повністю контролювати по мережі wi-fi усі пересування та дії користувачів. Використання wi-fi шлюзу дозволяє дистанційно керувати замком та відстежувати всі відкривання замку, перебуваючи у будь-якому куточку світу.

Замок є частиною он-лайн системи OSACCESS (за допомогою онлайн шлюзу Ви маєте можливість керувати замком та отримувати інформацію про всі відкривання, перебуваючи у будь-якій точці світу)

Мобільний додаток UPKEY дозволяє відкривати замок мобільним телефоном, а також віддалено управляти замком та отримувати всю інформацію про пересування в готелі безпосередньо на телефон.

Також на мобільний телефон можна отримати інформацію про стан батарей у замку.

При бронюванні номера гостю відправляється поштою посилання на мобільний додаток UPKEY з доступом до конкретно заброньованого номера. Програма активується в дату та час поселення. Таким чином, гість за допомогою мобільного додатка UPKEY може селитися до номера без звернення на ресепшн.

Інформація про поселення відображається в реальному часі на мобільному телефоні та комп'ютері. Гість може відкривати номер та всі додаткові зони за допомогою мобільного телефону, а також розраховуватися на території готелю за допомогою телефону (всі ці функції можливі і за допомогою безконтактної карти-ключа, за бажанням гостя).

Віддалено можна блокувати доступ гостя або персоналу в номер або навпаки, віддалено відкрити номер для гостя, отримати інформацію про технічний стан замку, статус батарейок тощо

Система OSACCESS унеможливлює передачу персоналом своїх прав доступу для несанкціонованих поселень.

Основна відмінність даної моделі – наявність цифрової клавіатури. Код доступу генерується у програмному забезпеченні та мобільному додатку та надсилається гостю. Ця функція може бути дуже корисною для готелів, де не передбачено ресепшен. Замість картки гість отримує індивідуальний код доступу.

У готелі гість може відразу відкривати свій номер кодо або телефоном, при цьому інформація про поселення гостя автоматично відобразиться в мобільному додатку керуючого, де за необхідності можна заблокувати або навпаки продовжити проживання.

Основні характеристики

Основні характеристики:


  • Матеріал замку – нержавіюча сталь.
  • Універсальна накладка - встановлюється на будь-який врізний замок
  • Це дозволяє досить швидко і з мінімумом витрат перетворити простий механічний замок, встановлений у двері, на повноцінну он-лайн систему електронних замків. При цьому важливо відзначити, що форма, конструкція та розмір врізного замку, вже встановленого у двері, не мають жодного значення, накладки працюють із абсолютно будь-якою механікою, яка вже встановлена ​​у двері.
  • Функція антипаніки - вільне відкриття ригеля зсередини при натисканні ручки (для швидкого виходу в екстрених випадках).
  • Спеціальна всепогодна прогумова клавіатура - стійка до абразивних матеріалів, вологи.
  • Працює в офф-лайн та он-лайн режимі. Бездротова онлайн передача даних IEEE 802.15.4 – 2,4 Ghz (замки можна відкривати як стандартною картою, так і за допомогою Bluetooth або NFC (працює з iPhone та Android).
  • Відвідувач може відкривати номер карткою або телефоном.
  • Кількість подій у замку при знятті аудиту: необмежено
  • Кількість користувачів (персонал готелю): необмежена.
  • Елементи живлення: 4 батареї AАА, з внутрішньої сторони замку, термін дії – 3-4 роки (30.000 операцій).
  • Тип пам'яті: енергонезалежна EEPROM (пам'ять у замку зберігається навіть без батарейок).
  • Тип карт: ISO 15693 або ISO 14433 A/B Mifare - KEY OVERRIDE: незалежний аварійний циліндр - високосекретний.
  • Світлова та звукова індикація замків-розряд батарейок, функція «не турбувати», повідомлення про помилки.
  • Протипожежний сертифікат.
  • Вбудований NFC та BLE зчитувач.

Відео